Tid til forandring

0
848

Her den anden dag, da jeg skulle printe nogle forskellige sedler derhjemme, gik det op for mig, at vores printer var tom for blæk, dem jeg købte hos printtech. Derfor gik jeg ind på nettet, for at bestille nogle nye. Normalt har vi bare brugt canon printerblæk. Af den simple årsag, at det var det, der kom med printeren dengang vi fik den. Så har man for vane bare at køre videre i den samme rille. Men mens jeg sad der og skulle bestille nu, tænkte jeg på, om det mon ikke var muligt at finde billige toner, hvis man bare lige brugte lidt tid på at kigge rundt omkring på nettet. Canon printerblæk er jo trods alt ikke det eneste på markedet. Så de må da konkurrere bare en smule på pris. Og faktisk var jeg heldig til at finde en side, som solgte billige toner.

billige tonerKvaliteten lød overbevisende

De havde den almindelige canon printerblæk, som jeg kender. Men så havde de også nogle lexmark printerpatroner. Umiddelbart ikke lige et mærke, jeg har hørt om før. Derfor gik jeg også ind på nettet, for at se, om nogen eventuelt havde skrevet om kvaliteten på lexmark printerpatroner. Og så fandt jeg faktisk frem til en hel test af forskellige printerpatroner. Hvor lexmark printerpatroner altså også var med. Og det viste sig faktisk, at de scorede lige så højt på mange ting, som flere af de mere kendte mærker. Derfor tænkte jeg da også, at hvis jeg kunne få nogle lige så gode printerpatroner til halvdelen af prisen, som jeg plejer at betale, ja så kan jeg ikke se nogen grund til ikke at skulle det. Derfor har jeg nu også bestilt et ordentlig dusin hjem, og så håber jeg, at de er lige så gode som testen sagde.