Har brug for at skærme solen lidt af

Sidste weekend var vi ude i min mormor og morfars kolonihavehus. Vi sad ude på deres terrasse, og det var simpelthen bare så skønt. Det eneste problem var, at min mormor og morfar nogen gange synes, at det godt kunne blive lidt for varmt. Min morfar kan heller ikke så godt tåle solen, så han er faktisk lidt afhængig af solafskærmning. Derfor snakkede vi om, om det ikke var muligt at finde nogle billige solsejl, som man kunne sætte op, som en form for solafskærmning. Min mormor og morfar sagde, at det havde de faktisk selv snakket om. Men at de var blevet enige om, at sådan nogle var for dyre. Men det mente jeg altså ikke kunne passe. Derfor sagde jeg også, at jeg nok skulle hjælpe dem med at finde nogle billige solsejl. Det må da være muligt at finde sådan nogle på nettet, hos mOOgiO.dk

markiser

Fandt alle ting på samme internetside

Og det skulle da også vise sig, slet ikke at være så svært. Jeg søgte egentlig bare på solafskærmning, og i løbet af ingen tid, havde jeg fundet frem til noget. Min mormor havde i samme anledning nævnt, at de også godt kunne bruge et nyt rullegardin til soveværelset. Så sådan et måtte jeg også gerne kigge efter. Og hvor heldig var jeg så lige, da jeg opdagede, at siden jeg var kommet frem til også solgte gardiner, og endda lige sådan et rullegardin, som min mormor havde snakket om. Så jeg skyndte mig at ringe og fortælle dem, om produkter og priser, og de gav grønt lys for at bestille det hjem. Så jeg fik bestilt solsejl og rullegardin hjem, så nu går vi egentlig bare og venter på, at det kommer frem, så vi kan få det sat op.