Spare sammen til Global Funk tøj

0
1207

Over en længere periode har jeg prøvet at holde et mindre shoppestop, sådan set for at spare op til noget tøj, som virkelig er unikt. Førhen gik jeg rigtig meget i Punk birds, men lige pludselige sagde deres tøj mig ikke så meget, og jeg begyndte pludselig at tænke på, om det ikke ville være en ide at spare op til noget lidt dyrere tøj, som jeg ville blive rigtig glad for. Nu har jeg så prøvet at spare sammen i godt og vel 3 måneders tid, hvilket vil sige, at jeg gerne skulle have nok penge sparet sammen, til at kunne købe noget af det global funk tøj, som jeg har gået og drømt op på det seneste.

punk birds fra PUNK

Sidder fast i den samme webshop

Nogle gange synes jeg det kan være en kæmpe stor jungle, at skulle købe tøj på nettet, og det er nok også derfor, at jeg bare altid gik ind på min favorit webshop, hvor jeg fandt nogle af de styles fra Punk birds, som jeg bare måtte eje. Nu prøver jeg så også at udvide min horisont en lille smule, ved at søge efter andre webshops, som måske har et andet udvalg end det jeg lige plejer at købe. Selvom jeg har sparet godt og grundigt sammen til noget tøj fra global funk, vil mærket Punk birds nok altid være en af mine favoritmærker, da de altid har så meget forskelligt tøj. Nu glæder jeg mig til at få bestilt noget hjem.