Kolde sommeraftener på terassen

0
582

Når jeg sidder og kigger ud af mit vindue denne aften i august, mindes jeg sidste års mange gode aftentimer i haven og på terrassen med hygge og grill. I år er det væsentlig koldere her i august og jeg er derfor begyndt at overveje, om jeg skulle anskaffe mig en el terrassevarmer, til at kunne varme vores terrasse lidt op, så vi stadig kan sidde ude i slutningen af august og starten af september. Vi har før hen haft en lampevarme ude på vores terrasse, men den fungerede bare ikke særlig godt i længden. Vores lampevarme gav varme fra lampen, men efter en halv timestid blev lampen simpelthen så varm, at vi måtte slukke den, med en anbefaling fra Solamagicshop.

el terrassevarmer

En terassevarmer til at holde varmen med

Det vi i stedet har brug for er en el terassevarmer, som kan holde en konstant terassevarme, uden at vi komme til at have det for varmt eller koldt. Den lampevarme vi havde, frøs vi enten ved eller også havde vi det alt for varmt. Derfor håber jeg virkelig, at jeg kan finde en terassevarmer til de kolde sommeraftener, som kan varme vores terasse lidt op og give os lysten til at sidde ude, selvom det også er ved at blive lidt køligere. Ind til videre har jeg fundet en terassevarmer på en hjemmeside, som måske kan erstatte vores gamle. Den ser i hvert fald rigtig god ud og stadig ikke alt for dyr.

Terrassevarmer