En nørd lige som mig

Er du sådan en nørd lige som mig, der er helt vild med mobil tilbehør. Nu har jeg selv en iphone 5, og i begyndelsen var det lidt småt med iphone 5 tilbehør. Men som flere og flere fik en femmer, kom der også mange flere iphone 5 gadgets på markedet. Det kan både være i form af covers og sådan nogle lidt mere uskyldige ting. Men jeg kan også blive helt ekset over en fed højtaler, eller andre ting, som bare gør det meget sjovere med en telefon. Noget andet mobil tilbehør, der er fedt, er nogle af de mange apps man kan få. Med dem kan man f.eks. betale og ordne regninger over netbank på telefonen, men det er kun en af det virkelig mange smarte funktioner en app giver din telefon.

mobil tilbehør hos iudstyr

Er vild med apple tilbehør

Selv er en af mine fedeste iphone 5 gadgets et vækkeur, hvor telefonen bliver sat til. Om aftenen skal jeg så sætte alarmen, og om morgenen når alarmen går af, starter telefonen et puslespil, som jeg skal lægge inden alarmen stopper igen. På den måde kommer man op, og får gang i hjernecellerne, hvilket gør, at man kommer i gang. Hvis du spørger mig, er det virkelig cool mobil tilbehør. Men generelt er jeg også bare en kæmpe apple tilbehør fan. Jeg elsker næsten alt hvad de laver, og er nok nogle gang lidt for ukritisk over for mærket.

ipad tilbehør