Introducerer kæresten for nye kulinariske oplevelser

0
923

Jeg er vild med indisk mad. Jeg kan ikke huske hvornår jeg første gang blev introduceret for det, for jeg har aldrig været i Indien kun hos http://indisktakeaway.dk. Men i hvert fald har vi et rigtig godt sted i Odense, hvor man får det lækreste take away indisk mad. Min kæreste kommer på besøg fra Aarhus i næste uge, og så har jeg sagt til hende,a t vi skal have indisk mad. Hun har aldrig smagt det før, så jeg er godt nok lidt spændt på at se, om hun kan lide det. Men så godt som det smager, kan jeg næsten ikke forstille mig, at hun ikke skulle være lige så vild med det. Hun er i hvert fald vild med krydret mad. Så jeg har også planlagt, at hun skal have nogle forskellige traditionelle indiske retter. Også mest fordi at der er så meget lækkert at vælge imellem, så man bliver nødt til at smage lidt af hvert.

Elsker at tage maden med hjem

Det hyggelige ved at bestille take away indisk mad, er også at man kan sidde hjemme under dynen i stuen, og nyde alle de lækre indiske retter. Nu kan jeg godt være sådan lidt af et sofehyggedyr, så sådan noget med ikke selv at skulle lave mad, men kunne spise det hjemme, hvor det er hyggeligt, det er bare lige mig. MIn kæreste synes heldigvis også, at det er hyggeligst at spise derhjemme. Så hun er helt med på ideen om, at vi tager maden med hjem. Hele ugen har hun faktisk gået og snakket om, at hun skal have indisk mad i weekenden. Så det lyder da også på hende som om, at hun glæder sig rigtig meget. Og nu når jeg har prøvet det, ved jeg også, at hun roligt kan glæde sig. Der er nu ikke noget som god mad.

take away indisk mad