Første gang jeg skulle rengøre i vejle

0
1713

Det er ikke lang tid siden, at jeg skulle gøre rent i min helt nye lejlighed i vejle, faktisk var det første gang nogensinde at jeg har rengjort noget. Ikke at det gør mig noget, men det er da helt ubehageligt at tænke på at man som 31 årig aldrig har gjort rent før. Bare tanken fik mig totalt skræmt, så derfor så fik jeg bestilt et rengøringsfirma vejle, som i fremtiden kunne fikse mine vinduer og gulvrens. Så skal jeg ikke selv lege rengøringsfirma vejle.

Første gang jeg har været tilfreds

Det er første gang i meget lang tid at jeg har været så tilfreds som jeg er lige pt, med det arbejde, som revidan har gjort for mig, alt skinner, og jeg kan simpelthen ikke finde nogen steder for at solen ikke skinner på mit gulv, eller andre steder i lejligheden. Revidan rengøring, fandt jeg på deres facebook, da jeg lagde mærke til at en af mine venner havde “liket” dem. Derefter tog jeg meget hurtigt kontakt til dem, og fandt hurtigt udaf hvor godt et rengøringsfirma at de nu er.