Vil gerne holde op med at ryge

Jeg har i længere tid overvejet, at jeg gerne vil til at holde op med at ryge. Både fordi det er super usundt, og så er det også mange rigtig mange penge at bruge på noget, som alligevel bare går op i røg. Også fordi jeg virkelig kan mærke på min kondi, at den langt fra er lige så god, som den var engang. Og det kan virkelig godt irritere mig. En af mie venner er begyndt at ryge på sådan en el smøg. Selv ved jeg ikke lige, hvad jeg synes om sådan en el smøg. Det er i hvert fald ikke lige fordi, jeg synes det er smart at stå med sådan en el smøg i munden. Men på den anden side, hvis sådan en e cigaret kan gøre, at man holder op med at ryge, kan man vel i princippet være ligeglad med, at det ikke ser helt så smart ud, som at stå og ryge på en almindelig cigaret.

Fandt det på nettet

Men derfor har jeg været inde og kigge på nettet, for at se om jeg kunne finde sådan en e cigaret. Mest fordi jeg gerne ville vide lidt mere om det, da jeg ikke rigtig ved noget om en e cigaret. F.eks. vidste jeg ikke, at den skal bruge en speciel form for e væske. Men til gengæld fandt jeg en rigtig god side, hvor den også var rigtig billig. Så har du lyst til en billig e cigaret, skal du helt sikkert gå ind på denne side. Her kan du nemlig også købe billig e væske. Så det behøver faktisk ike engang være dyrt at stoppe med at ryge. For når du først har cigaretten og det e væske den skal bruge, så er du faktisk klar til at gå i gang. Jeg er allerede gået i gang, og jeg synes faktisk allerede at det har hjulpet meget.