Min nye mobil

Jeg har ikke altid været den store fan af mobiltelefoner, men efter smartphonen kom ud har jeg ikke kunne tænke på andet. Jeg har nu endelig anskaffet mig en telefon, og jeg elsker hver milimeter af den. Det var min storebror, som fik mine øjne op for denne slags mobiltelefoner. Men efter man har skaffet sig sådan en mobil, så skal man ud og se på alle de mobilabonnement priser der er derude. Min storebror tilbød, at gå ud sammen med mig og finde nogle gode priser på abonnement. Først var vi inde på en hjemmeside, hvor der stod find dem lige her. Vi klikkede, og her kunne man sammenlign mobilabonnement. Det gjorde vi så, og fik en del tid til at gå med det. Til sidst fandt vi frem til nogle gode tilbud. Vi besluttede os, at gå ned i byen og finde det bedste tilbud dagen efter.

Dagen efter nede i byen

Som sagt skulle mig og min storebror ned og kigge på de forskellige priser på abonnement. Da vi gik ned igennem byen, kunne vi se at alle forretningerne havde vinduerne fyldte med skilte. På disse skilte stod der sammenlign mobilabonnemnt og mobilabonnement priser. Vi valgte at gå ind i en butik, hvor der faktisk stod en rigtig sød kvindelig ekspedient. Som den charmør min storebror er, så skulle han da lige flirte med hende før vi kunne snakke om mobilabonnement priser. Vi stod og snakkede med hende i rigtig lang tid, og det endte med at jeg købte et rigtig fornuftigt abonnement. Dette skete faktisk helt uden, at skulle sammenlign mobilabonnement. Hun var så god til, at sælge det og det ramte lige alle mine behov.