Tror du din bil skal på lossepladsen? Så tro om igen..

Nogen kan godt bruge skrot


Skrotbil eller ej, så er det værd at undersøge mulighederne, inden den bliver sendt på lossepladsen. Selvom bilen er faldefærdig, grim og kører dårligt, så har den stadig nogle reservedele, som kan være nyttige at gemme. Få en Bilvurdering og gør din Skrotbil til en Skrotpræmie. På Skrotbildanmark.dk er det muligt af undersøge, om ens bil kan blive solgt videre. Der er altid fagdygtige medarbejdere klar til at give et tilbud på bilen, og det er vigtigt at huske på, at det man selv synes er skrot, er noget værd for dem, og derfor skal man ikke frygte at blive snydt.

Det er bedre at sælge bilen

Der er ingen tvivl om, at det måske virker som den letteste løsning at aflevere bilen til skrot, men det kan altså godt betale sig at kontakte et firma, der vil opkøbe bilen. En Skrotbil kan indbringe en sum penge, som kan bruges på at købe en ny bil – og det er ekstra penge, som man selv skulle have punget ud med, hvis man ikke havde solgt sin gamle bil. Der er forskel på biler og på hvor smadret den er, og den bedste løsning er derfor: Bilvurdering. Få bilen vurderet og lav en god aftale, som er en fordel for både sælger og køber. Ved at sælge sine skrotbiler, hjælper man bilmarkedet, fordi der kommer nogle billige men uundværlige reservedele i omløb.

Skrotpræmie

Der er ikke noget bedre end af få nogle penge, man troede var tabt, og derfor er det netop som at vinde en præmie, når man sælger sin gamle bil. På siden på skrotbildanmark.dk, gives der et overblik over, hvordan man trygt kan videresælge sin bil enten som skrot eller som køreklar bil og være sikker på, at man får den pris, bilen er værd. Der er mulighed for at få afhentet bilen på sin adresse, og det kan derfor sagtens betale sig at foretage et enkelt opkald og få afklaret sine muligheder frem for at opgive bilen.