TKtranding alt kan skaffes

0
687

Hos tktrading.dk arbejder man under parolen, at ‘stort set alt kan skaffes’. Det skal dog ikke tages bogstaveligt, men derimod handler det om belysning. Alt i belysning kan nemlig skaffes. Belysning til bil. Belysning til lastbil. You name it! Det kan skaffes hos TKtrading.

TK Trading har dog også meget andet i sit varesortiment. Her finder man blandt andet aircondition, xenonlygter/xenonpære, dæk, alufælge, lys til lastbiler, reklamegenstande for TKtrading samt meget andet. På hjemmesiden www.tktrading.dk kan man i ro og mag sidde derhjemme og browse sig igennem det store varekatalog som på overskueligt vis, er inddelt i forskellige kategorier, som de nævnt ovenfor. Det er også muligt at bestille sine vare via hjemmesidens webshop, så hvis man finder lige netop dét, man har brug for, er det nemt at bestille.

TKtrading havde sin spæde opstart tilbage i 2014. Firmaet blev opstartet som en importvirksomhed, der både sælger til det private marked såvel som erhvervsmarkedet. Det tog ikke mange måneder, efter opstarten af virksomheden, førend hjemmesiden også så dagens lys, og det var til stor gavn, idet grundlæggerne af TKtrading gerne ville kunne følge den interesse, der måtte være for et givent produkt. Samtidig så man det også som en fordel, at webshoppen kom i luften, da man alle dage kommer ud til en langt bredere målgruppe ved også at have onlinesalg.

Udover webshoppen kan man også besøge den fysiske butik TKtrading. De holder åbent efter aftale, og her kan man komme og se de fleste af de produkter, som der også er at finde på webshoppen. Det er eksempelvis en god mulighed, hvis man ikke er helt sikker på, at et givent produkt er det rigtige, eller hvis man bare gerne vil have lov at se det an mellem hænderne, inden man bestiller det og får det leveret.

Selvom varersortimentet allerede nu tæller en masse forskellige ting, får TKtrading stadig anmodninger og efterspørgsler på helt andre ting, som (endnu) ikke findes i sortimentet. Derfor er det ikke umuligt, at der om en rum tid, vil være endnu flere ting i varekataloget.