Patchwork med Hannes Patchwork

0
876

Er man i det kreative hjørne, kan det være en idé, at man kaster sig ud i et projekt med patchwork. Kort fortalt er patchwork en syteknik, som efterhånden har eksisteret meget længe. Teknikken består i, at man syr rester af stof sammen til et større stykke, det kan eksempelvis være et smukt sengetæppe eller en fin dækkeserviet. Som oftest klippes de stykker, man vil sy det af ud i geometriske figurer forud for sammensyningen, således det færdige resultat ender ud i et geometrisk dekorativt og kreativt lille mesterværk.

Hos Hannes Patchwork finder man alt, hvad man skal bruge for at komme i gang med at lave patchwork. Her er således både mønstre til for eksemepel duge, dækkeservietter, tæpper og meget meget mere. Har man ikke selv en masse stofrester, som med rette kan bruges til patchwork, ja så finder man også stoffer til patchwork hos Hannes Patchwork. Er man i tvivl om, hvorvidt to eller flere farver passer sammen, kan man altid tage henvendelse til webshoppen, hvor Hanne så vil give sit besyv med. Patchwork er flottest, når de anvendte farver har et flot samhørigt spil. Endeligt er det også muligt, at man kan returnere de stoffer man har bestilt, hvis de ved ankomst ikke lever op til forventningerne.

Hos Hannes Patchwork finder man også andet, end de ting der skal bruges til patchwork. En af de ting man finder, er lynlåse, som fåes i forskellige metermål, alt efter om det er en jakke, den skal sidde i, eller om det er en taske. Her er man igen velkommen til at henvende sig, så man kan få råd og sparring, inden man køber lynlåsen.

Er det ikke en selv, man er på udkig efter noget til, men derimod en gave til en man holder af, ja så kan man også købe gavekort via hjemmesiden. Man kan selv bestemme beløbet, og dernæst give gavekortet som glæde til en man holder af.