Prøvede noget nyt

I forbindelse med at min virksomhed har oplevet stor succes på det seneste, har jeg også fået nye behov i forhold til mit software. Derfor har jeg nu valgt at benytte mig af det koncept der hedder virtualisering. Og virtualisering er faktisk super smart. Ved hjælp af flash storage, får man opbevaret alt sit software og gjort det uafhængigt fra sit hardware. For dem der ikke ved, hvad virtualisering er, kan det kort forklares som et koncept, der handler om at gøre software, feks. i form af styresystemer eller applikationer, uafhængig af hardwaren. Det vil altså sige, at man opbevare alle sine data i en active cloud engine, og har dem derfor ikke til at fylde nogle steder rent fysisk. Og for mig har det virkelig betydet en stor lettelse. For jeg sparer virkelig meget plads og besvær på den måde.

Fik tip fra kammerat

Jeg bkev gjort opmærksom på muligheden for flash storage gennem en ven, som var begyndt at bruge det for nogle måneder siden. Og han havde været super tilfreds med det. Han kunne også anbefale mig en virksomhed, som var super dygtige, og som samtidig benytter sig af de nyeste systemer. Og da v7000 er meget vigtigt nu tildags, er det også vigtigt at finde en virksomhed, som kan adminstrere ens active cloud engine, og hvor det hele bare kører på skinner. Og det må det siges at gøre med den virksomhed, som min kammerat henviste mig til. Jeg er super glad for min løsning, og så har jeg samtidig fået det til en rigtig god pris. Se det, er der jo noget ved for en jyde som mig.