Prøv unikt bridgewalking til dit arrangement

Oplev den vide verden hjemme

Græsset er ikke altid grønnere ved naboen. Ofte ligger lykken lige for næsen af en selv. Har I hørt om naboerne, der blev skilt, få nye kærester og siden hen fandt sammen som mand og kone igen? Sådan er det også med Lillebæltsbroen.
Danskerne har siden 1960’erne fartet afsted på carterferier sydpå, siden Simon Spies hyrede de første fly for at flytte de solhungrende danskere sydpå. Der blev solet til den store guldmedalje. Ingen tænkte på, hvad det gjorde ved huden, og drinks blev også drukket uden at tænke over, hvad det gjorde ved leveren. Det var fornøjelige tider.
Siden er verden blevet udvidet. Efter Mallorca blev det Grækenland, der fik turistinvasion, og så stod resten af verden for skud. Mange unge mennesker i dag flyver langdistancer flere gange om året, og det er lige så almindeligt at søge på den næste rejse, som det var at se TV-avisen for et årti siden.


Se verden fra Lillebæltsbroen

For ti år siden, var der ingen, der havde forestillet sig, at der kunne ligge en stor oplevelse gemt på Den Gamle Lillebæltsbro fra 1935. Den Gamle Lillebæltsbro fik i 1970 en storebror, som overtog størstedelen af biltrafikken, hvorimod togtrafikken stadig kører over Den Gamle Lillebæltsbro.
Lykken er ikke så langt væk længere. Den er næsten lige for næsen med Bridgewalking Middelfart, der bliver udbudt for alle, der er over 140 cm, ikke har højdeskræk, er godt gående og kan undvære sin mobiltelefon i to timer. Bridgewalking er blevet meget populært og siden 2015 har utallige danskere og turister taget turen over Lillebælt gående. På vejen over bridgewalking lillebælt bliver man koblet til en sikkerhedsskinne 60 meter over vandet og 20 meter over vejen og jernbaneskinnerne. Bridgewalking Middelfart giver på turen over Lillebælt en god fortælling om broens historie og viser samtidig de vigtigste punkter i horisonten.

Serverin til din tjeneste

Bridgewalking arrangeret af Serverin har gjort mange glade. Servering hjælper også med at arrangere kurser, konferencer, teambuilding, fester og overnatning. Stedet ligger i det smukke Middelfart.