Personificering af dit tøj

0
303

Det personlige præg

Vi har alle den kedelige hvide t-shirt der bare ligger inde i skabet, og bliver mere og mere krøllet. Hvorfor ikke give den liv igen, og spice den op med dit helt selvvalgte broderi eller tryk?

Det har du muligheden her. På Poloshoppen.dk har du mulighed for selv at bestemme hvordan trykket eller brodering skal sidde og hvordan den skal se ud. Dette gør at din t-shirt, eller andet, bliver helt din egen, med dit helt eget præg. www.Poloshoppen.dk tilbyder dig nemlig tryk på tøj eller brodering. Valget er dit.
Men hos www.Poloshoppen.dk kan du også købe en polo og samtidig bestemme et tryk eller en brodering dertil. Dette får du til en fordelagtig pris samtidig med at du får god kvalitet.

Så pift enten dit gamle og slidte tøj op, eller få noget nyt – alt sammen med en personificering og et helt specielt tryk på tøj eller brodering.

Firma sammenhold

Et andet tilbud som www.poloshoppen.dk fører, er at de tilbyder firmatøj med brodering eller tryk, med firmalogo, firmanavn eller begge dele. Dette kan selvfølgelig også tilpasses enhver af dine medarbejdere, da de både har kvindepoloer, mandepoloer og poloer i mange forskellige størrelser. Derfor vil firmatøjet passe alle dine medarbejdere, og de kan også vælge at give dem et personligt prej, da de netop selv kan vælge farve, sådan at i hver i sær bestemmer hvilken farve i vil have – derudover kan i selvfølgelig også få dem i den præcis samme model og farve, så i ligner et sammenhængende hold.

Dette kan gøres ved at sende en forespørgsel eller ved kontakt.
Den let overskuelige hjemmeside gør det nemt for jer som forbrugere og kunder, at komme let frem og tilbage i bestillingen. Det er også nemt at se præcis hvilke tilbud de har. Der er altså mange muligheder, både til privatbrug og firmatøj.