Mode handler også om at have det godt med sig selv og føle sig godt tilpas

0
134

Mode handler om at se godt ud, og store kvinder vil selvfølgelig også gerne se godt ud. Men det handler om mere end det. Det handler også om at have det godt med sig selv og føle sig godt tilpas og udstråle det man har lyst til.

Tøj til store kvinder, kært barn har mange navne. Tøj til store piger, tøj i store størrelser, plus size tøj til kvinder og piger, tøj til tykke piger, storpige tøj og man kunne blive ved. Der er for tiden stor debat omkring hvilke ord der er mest politisk korrekt af bruge. Men uanset hvad vi kalder det, så handler det jo om at kunne finde tøj som man ikke bare kan passe, men som man også ser godt ud i.

bukser til store kvinder

Tøj der passer til en stor krop kan i sig selv være svært at finde. Meget at det tøj der findes i de store størrelser er bare små modeller der er scalet op, eller sagt på dansk der er forstørret. Det giver altså ikke det bedste resultat, proportionman kommer let til at se endnu større ud end man er, og tøjet er heller ikke altid behageligt at have på. Og vil man så oven i købet have tøj der er pænt og med stil, så kommer man virkelig på overarbejde.

Der sker meget på markedet for tøj i store størrelser lige nu. Men det er alligevel som om de fleste stadig arbejder i tunikaer og leggings, når det skal være stort. Vi kommer ikke udenom, at det både er dejligt og behageligt at have på. Og i de rigtige kvaliteter og farver og med de rette accessories som sko og smykker, kan det også være både pænt og stilfuldt – men ikke hele tiden – tøj til store kvinder må gerne være andet og mere end bare tunikaer og leggnings.

Søger du bukser til kvinder i store størrelser, er Lis G et rigtig godt bud. Her finder du damebukser i mange forskellige designs, med stretch og smarte detaljer. Og til jeans kvinder har Lis G et bredt udvalg af smarte jeans i flere forskellige modeller.