Konkurrencen i radioen

0
796

Jeg sad i min bil den anden dag og hørte radio. I radioen reklamerede værten for en konkurrence, som ville finde sted næste morgen i radioen. Det som konkurrencen gik ud på var, at man kunne ringe ind og dyste mod en anden i paratviden. Vinderen ville vinde et bryllup i Svendborg på luksus hotel. Det var et hotel i Svendborg, som havde udlovet præmien. Bryllupsfesten skulle holdes på hotel i Svendborg men menuen havde man selv mulighed for, at være med til at bestemme. Jeg syntes, at det lød som en spændende konkurrence og besluttede mig for, at jeg ville tænde for min radio næste morgen og følge med i, hvem der vandt konkurrencen fra hotel i Svendborg.

Jeg kontaktede min veninde

Senere samme dag ringede jeg til min veninde. Min veninde og jeg snakker ofte i telefon sammen og deler mange af de ting, som vi har oplevet hen over dagen. Min veninde skal snart giftes, så jeg fortalte hende om konkurrencen om bryllup i Svendborg. Min veninde var meget begejstret for konkurrencen og hun ville forsøge at komme igennem ind til radioen for at vinde præmien. Næste morgen sad jeg foran min radio. Den første der ringede ind og skulle svare på spørgsmål var en ung mand fra Sjælland. Hans paratviden var ikke den skarpeste. Da han var færdig med at svare på spørgsmål krydsede jeg fingre for, at den næste der ville komme igennem var min veninde. Heldigt nok, så var det lige netop min venindes opkald de besvarede. Min veninde gættede alle fem spørgsmål korrekt. Hun har nu vundet et bryllup i Svendborg på luksus hotel på fantastiske dejlige synfyn.