Hyggelig fest hos min studiekammerat

I sidste weekend var min veninde og jeg inviteret ud til min studiekammerat. Vi troede at vi skulle til en hyggelig og rolig fest, men det viste sig hurtigt at vi tog fejl. Da vi ankom til festen blev der serveret aftensmad. Der var allerede mange af de ankomne som var meget fulde. Min veninde og jeg gik sammen med to andre piger og to drenge ind på min studiekammerats værelse. På værelset stod en vandpibe, som vi røg på. Da vi havde siddet og snakket på værelset i cirka en time besluttede min veninde og jeg os for, at gå ud i haven og få noget luft. På terrassen stod min studiekammerat sammen med en af sine venner og røg på deres el smøg. Min studiekammerat kom over til os og spurgte, om ikke vi ville prøve hans e cigaret med e væske. Jeg spurgte ham hvorfor e væske?. Min veninde og jeg takkede ja. Det var en helt anden fornemmelse end at ryge almindelige cigaretter. Inde i min studiekammerats el smøg var der e væske. Han havde fuldt en jordbærvæske i sin e cigaret, som jeg virkelig godt kunne lide. Min veninde var også meget begejstret.

Næste dag

Næste dag vågnede min veninde og jeg op i min lejlighed. Vi snakkede om festen natten inden. Det havde været en god fest, men det som vi huskede tydeligst var oplevelsen af at ryge på en e cigaret. Min veninde og jeg gik på nettet for at se priserne på e cig. På nettet havde de et bredt udvalg. Vi fandt en hjemmeside hvor de havde rabat. Hvis man købte to kunne man få den ene til halv pris. Vi bestilte to e cig og blot to dage efter kom vores el smøg med posten.