Kan man mon genbruge blækpatroner

Sidste gang jeg skulle købe nye hp blækpatroner til min printer, kom jeg til at tænke på, om der mon er noget, der hedder blæk genbrug. Jeg mener, meget af det er jo farligt affald, og skal smides ud på en bestemt måde alligevel, sagde de hos tri link. Så mon ikke der er en form for blæk genbrug, hvor man ligesom genbruger de komponenter, som der er til mine hp blækpatroner. Ikke fordi jeg er sådan en mega hellig person, men jeg interesserer mig da for vores miljø og klima. Og i den forbindelse kan jeg godt lide tanken om, at genbruge så meget som muligt, og undgå at spilde og forbrænde alt for mange ting. Det er blandt andet også grunden til at jeg køber hp blækpatroner, fordi de er mere miljøvenlige end mange af de andre er. Og det er noget jeg helt vild godt kan lide.

hp blækpatroner

Kigger på andre faktorer end pris

Jeg har godt nok flere gange hørt om. at jeg kan finde blækpatroner, der er billigere end den hp toner, som jeg bruger. Men egentlig er jeg meget godt tilfreds med den pris, jeg betaler for mine. Jeg tror egentlig heller ikke, at den ligger så meget over, end hvad man giver for andre mærker.

Er godt tilfreds med mit produkt

Og så er der jo lige det der med, at det er mere miljøvenligt. Det er helt klart tungen på vægtskålen, og grunden til at jeg køber det i stedet for andre mærker. Desuden har jeg heller aldrig være utilfreds med mine hp toner, og jeg synes de leveres et tilfredsstillende resultat hver gang. Så jeg må sige, at der er flere argumenter der taler for at jeg beholder dem end imod. Men om man kan genbruge dem, har jeg da helt sikkert tænkt mig at finde ud af, hvor det kunne da bare være prikken over i’et.