Vælg en advokat med ind­gå­en­de erfa­ring og ind­sigt i at føre rets­sag på alle niveau­er

0
55

Hvornår har du brug for advokater? De fleste mennesker havner fra tid til anden i en situation, hvor de har brug for juridisk bistand fra en advokat eller en jurist. For de fleste almindelige mennesker er advokaters og juristers verden et lukket land, som man bedst kender fra amerikanske film. Her kan man ofte se, at den der har den billigste advokat taber sin sag, mens den, der for alvor har råd til at hyre de bedste jurister og få den bedste advokatbistand, kan slippe af sted med selv den mest bestialske forbrydelse. Disse film giver næring til den opfattelse, at det koster en formue at hyre en advokat eller på anden måde søge juridisk hjælp, og dette gør måske igen, at nogle afholder sig fra at gøre det.

Advokatfirma i København

I mange tilfælde kan en advokat da også blive et dyrt bekendtskab, men det betyder ikke, at det gælder i alle situationer. Da der er fri prisdannelse i Danmark, er advokatens salær altid til forhandling, og i mange tilfælde er advokatens arbejde nøjagtigt det samme, uanset hvad det koster. I disse tilfælde kan du lige så godt vælge en billig advokat som en dyr. I tilfælde, hvor du er i tvivl om, hvad der er din ret, kan du ofte få hjælp hos det offentliges jurister eller i forskellige interesseorganisationer. Måske finder du ud af, at du slet ikke har en sag. Eller måske finder du ud af, at din sag er klokkeklar. Derfor er det altid en god idé at orientere sig om hvordan andre har løst lignende sager tidligere med eller uden egen advokat.

Husk, at en advokat og en jurist ikke er det samme. En jurist er uddannet på et universitet, mens en advokat har yderligere 3 års ?mesterlære? på et advokatkontor som advokatfuldmægtig. Derfor vil niveauet og vidensmængden ofte være højere hos en decideret advokat end en jurist.

Søger du en kompetent og effektiv advokat, er Elmer Advokater, som er et landsdækkende Advokatfirma i København, et godt bud.