Vælg en advokat med ind­gå­en­de erfa­ring og ind­sigt i at føre rets­sag på alle niveau­er

0
987

En advokat er ikke bare en advokat

Mange tænker på advokater, som dem man møder på skærmen. Den benhårde procesadvokat, der har styr på sine papirer i retssalen og leverer den ene klokkeklare påstand efter den anden, mens modstanderen langsomt opdager sit nederlag. Advokater er dog så meget mere end det, da en advokat som regel specialiserer sig. Der findes ejendomsadvokater, personskadeadvokat, boligadvokat, kontraktadvokat, erhvervsadvokat, ejendomsadvokat, selvfølgelig procesadvokaten og sikkert nogle flere områder.

Et erfarent advokatfirma

Et af de mere anerkendte advokatfirmaer er Elmer Advokater. Elmer Advokater er et Advokatfirma i København, der kan bistå i ansættelser, forsikringssager, arbejdsskadesager, personskader, sager om persondata samt retssager. Har du brug for advokatfirma i København og tænker, om Elmer advokater kan hjælpe dig, så kan du gratis ringe og forhøre dig. Under samtalen vil det blive afklaret, om du står med en ”god” eller en ”dårlig” sag. Det er en god idé at have undersøgt ved forsikringen, om de vil dække en eventuel proces, hvis du i samtalen vil have et overslag over eventuelle omkostninger.

Elmer Advokaterne

Advokatfirmaet blev stiftet i 1949 og startede op som et familiefirma. Firmaet arbejdede i starten meget med ansættelsesret, og har senere fået mange sager om personskade. I det andet årtusinde udvidede firmaet med flere specialer, så firmaet nu kan dække bredt indenfor det juridiske felt.

Persondataloven

De seneste årtier er der kommet stor rift om vores personlige data. Mange firmaer vil gerne have vores personlige data som brug i deres markedsføringsstrategi, og mange svindlere vil gerne have en lettere vej til deres svindelnumre. I dag er det ikke sjældent, at banker på deres netbanks forside advarer brugerne om gængse svindelnumre. For øjeblikket advarer Nordea om, at man kan blive ringet op af svindlere, der påstår, at de er fra Nordea. De udbeder sig pinkoder til netbanken eller pengekort med det formål at røve banken hjemmefra. Som følge heraf er der opstået en profession, der hjælper de stakkels mennesker, der er faldet i fælden. Med den helt nye persondatalov i 2019 er der kommet ekstra pres på området.