Undgå 4000 kemiske stoffer med en e-cigaret

0
495

Rygning er skadeligt

Der er ingen tvivl om, at rygning er sundhedsskadeligt. Det er noget, som de fleste mennesker er klar over. Men alligevel er der mange, som vælger at ryge. Man kan spørge sig selv, hvordan det kan være, at man ryger, selvom man ved, hvor skadeligt det er. Der kan være mange årsager til at man ryger. Men nogle gange drejer det sig om, at man ikke har en godt nok indblik i, hvad der egentlig sker ved lungerne, når man ryger. Derfor bliver mange skoler inviteret på en slags workshop, hvor elever/studerende kan se, hvad der konkret sker ved lungerne, når de får 4000 kemiske stoffer i kroppen. Man kan se ude fra hvordan lungerne bliver påvirket af det. Dette plejer at være en øjenåbner for mange. Dog er man ofte så afhængig af cigaretter og nikotin, at man alligevel ikke kan stoppe. Hvis man ikke kan stoppe med at ryge, kan man vælge sundere alternativer, som f.eks. en e cigaret.

En e cigaret er et sundere alternativ

En e cigaret er en elektronisk cigaret, som giver samme nydelse som en almindelig cigaret. Forskellen er at man inhalerer damp i stedet for røg. På den måde undgår man 4000 sundhedsskadelige, kemiske stoffer i kroppen. Derfor er en e cigaret et sundere alternativ frem for en almindelig cigaret. Man vil også slippe for røgen, når man ryger en e cigaret. SÅ behøver man ikke længere bekymre sig om, at man lugter af røg, tænderne bliver gule eller at væggene i hjemmet ikke længere er hvide pga. røgen. At ryge en e cigaret kaldes også for e smoke. e’et i e smoke står for elektronisk, hvor smoke på engelsk betyder rygning eller at ryge.

Ønsker du mere information om e smoke?

Man kan læse mere om, hvad en e cigaret består af på KC smoke. KC smoke er en webshop, hvor man kan købe e cigaretter samt alt tilhørende tilbehør. Se mere på www.kc-smoke.dk