Træemballage og sund fornuft

0
617

Tipa Træemballage er for dig, der skal have fundet den rette type træemballage. Du kan selv vælge, om det skal være nyt eller brugt. Men vær altid opmærksom på, at de gældende regler inden for træemballage bliver overholdt – især hvis du har varer, der skal eksporteres ud af landet. Det vil være surt, hvis pallerne afvises i tolden og skal trækkes hjem og ompakkes på grund af mangelfuld emballage. Spørg hellere én gang for meget, hvis du står og skal have sendt varer afsted til udlandet.

Brugte paller

Hvem vil ikke gerne gøre noget godt for miljøet og samtidig spare penge? Brugte paller er både en økonomisk og miljømæssig besparelse. Har du brugte paller i overskud, så kan du få ryddet op og sælge dem videre til en god pris – på den måde gør du både noget godt for miljøet og tjener på det på én og samme tid. Win-win situation. Du kan endda få pallerne afhentet gratis – på den måde kan du spare penge ved ikke at fylde pallerne i skrot-containere.

Pallerammer – til industri og privatpersoner

Pallerammer bruges til virkelig mange ting – og anvendes både i industrien og af privatpersoner. Vidste du f.eks. at man kan lave nogle virkelig fede højbede ud af pallerammer? Det er dog lidt af en videnskab at sætte sig ind i de mange forskellige pallerammer, især hvis de skal opfylde de internationale standarder. Husk at læs grundigt op på reglerne inden for de internationale standarder, for der kan være strenge krav til hygiejne!

Tipa Træemballage rådgiver dig altid gerne. Tipa Træemballage har et kæmpe udvalg af både nye og brugte træpaller og anden træemballage. Skal du have transporteret varer, der ikke er så tunge, kan et billigere alternativ findes i de tyndere engangspaller, da de er knap så robuste som de tungere EUR paller.

Træemballage – for miljøet.