Teknologien bliver delt


Webhosting og it outsourcing er ikke noget jeg ved super meget om, men jeg har for nylig lært at it outsourcing på en måde har noget at gøre med at firmaer nærmest deler teknologi. Altså hvis nogen opdager en smart måde at gøre noget på, kan de gøre det muligt for de andre at investere i det og så tjener alle vist lidt bedre. I min øre lyder det meget smart, fordi så er man sikker på er der er fremgang mane steder i stedet for at et sted stikker helt af fra de andre, som derfor ikke har mulighed for at følge med. webhosting har jeg opfattet som en service som gør det muligt for kunderne at gøre en hjemmeside international. En form for webhosting foregår gennem et “webhotel”, hvor webhosting så er en service der ydes af webhotellet, for et domænenavn. Jeg har kun én gang før hørt om hosting. Selvfølgelig også det engelske ord i forbindelse med det at være vært, men ellers kun dengang jeg selv spillede meget computer.

Jeg spillede spillet counter-strike source da jeg var yngre og for at komme ind i en “bane” skulle man gå ind på ind server hvor andre så spillede mod eller med mit hold. Dengang var hosting at hvis man var med til at administrere serveren og holde folk ude der brød reglerne, så var man host. Med hosting fik man en del frynsegoder. Man kunne selv vælge hvilken bane man ville have på serveren på forskellige tidspunkter på dagen og man var for det meste den på holdet, der bestemte fordi folk kunne se om man var administrerende så de turde ikke sige én imod. Hvis de alligevel troede de var bedre til spillet, blev mange smidt ud, fordi rigtig mange administrerende var ligeglade med reglerne og bare smed dem ud, som irriterede dem. Jeg håber ikke det er sådan det foregår nu. Jeg håber der er lidt mere styr på hvem der bestemmer forskellige ting mht. deling af teknologi blandt de store drenge.