Større medarbejdertrivsel med kaffeløsninger

0
944

Større medarbejdertrivsel med kaffeløsninger

Kaffen er en vigtig følgesvend i mange hjem, på arbejde, på morgenbordet til møde med kollegaerne. Den har holdt mange unge vågne tidlige morgenstunder på studiet, og medarbejdere mere aktive i løbet af dagen. Ja, vi finder tit kaffe alle steder, og det er med god grund en af de mest populære drikke hos danskerne. Vi elsker den og vi hader den. Den bliver både kåret som en sund drik og pillet ned igen. Men vi elsker smagen og vi bliver ved med at forbinde den med hygge, samvær og fællesskab.

Mange virksomheder gør mere og mere ud af, at deres medarbejdere skal have det godt, mens de er på arbejde. Trivsel og velvære bliver i stigende grad prioriteret højt, når nu medarbejdere bruger så mange timer af deres dag på arbejde. Det er derfor også med god grund at man bør have professionelle industri kaffemaskiner på sin arbejdsplads. Med god firma kaffe, kan man nemlig få sin kop kaffe ligesom man vil have den. Professionelle industri kaffemaskiner kan stilles i forskellige afdelinger, så alle har frit adgang til lækker firma kaffe. Og med kaffemaskine erhverv kan man få lavet forskellige kaffevarianter efter behov.

I dag er firma kaffe noget, som næsten alle forventer er på arbejdspladsen. Men en kop kaffe for dig er ikke den samme for din sidemand – derfor skal der være plads til forskellige løsninger til den individuelle.

Find din kaffemaskine til erhverv hos

JDE Professional er faktisk Danmarks største leverandør af kaffeløsninger til både private og offentlige og de har derfor lige den kaffeløsning og firma kaffe, som passer til virksomhedens behov. De forhandler mange forskellige mærker blandt andet Café Noir, Tassimo, Douwe Egberts og Pickwick Te. Leverandøren af kaffe til erhverv er faktisk resultatet af en fusion mellem Merrild Professionald og Mondelez kaffe division. Derfor får man alt det beste inden for kaffe og inden for professionelle industri kaffemaskiner hos