Smukke malerier som gør hjemmet unikt

Smukke malerier som gør hjemmet unikt

Din boligstil og indretning siger meget om hvem du er som person. Derudover har boligindretning faktisk også en ret stor påvirkning på hvordan du har det. Her tales ikke om overnaturlige kræfter eller lignende. Men stemningen i et rum og boligindretningen har faktisk en påvirkning på, om du føler dig godt til rette derhjemme.

Det kan være enormt svært at indrette et hjem med mange farver, hvis man godt kan lide at have muligheden for at skifte ud i farver. Efterlader man derfor møblerne meget neutrale i farverne, kan man gøre sit hjem endnu mere personligt ved bruge malerier og brugskunst som det centrale farverige element. Det er en billig løsning sammenlignet med at skifte møblerne ud. Og man kan hænge malerierne lige hvor man vil. Fordi nogle af malerierne er så abstrakte, behøver du heller ikke at hænge dem op på en bestemt måde. Vil man gerne kunne hænge sit billige maleri op vandret frem for lodret, kan man gøre det. du kan vende billedet som du vil.

Abstrakte malerier kan være utroligt smukke i deres udtryk, og det fantastiske ved abstrakte malerier er, at de står til fri fortolkning. Det er meget individuelt om man er vild med et billede eller ej. Det er det fantastiske ved kunst, fordi man altid får forskellige fortolkningsmuligheder fra besøgende. På den måde giver kunsten dig også mulighed for at starte nye samtaler op.

Abstrakte malerier laves på forskellige måder, men oilart.dk tager udgangspunkt i streetart. Streetart er farverigt og med mange forskellige motiver f.eks. grafitti blandet med farverige elementer. Det giver en rigtig flot effekt med kombinationerne fra streetart. Alle malerier er håndmalede og nogle af dem er malet rundt om i verden og med rigtig grafitti for at give den smukke effekt. Du kan se udvalget af billige malerier på deres hjemmeside. Køber du 2 malerier, sparer du 500 kr.