SMS fra WEB portal til klubber

Fagre ny verden, og hvor er jeg glad for at have fået den her mulighed med at kunne sende sms til alle medlemmerne eller nogle af medlemmerne i vires sports klub på en gang, så slipper jeg for at skulle sende til hver enkelt. Det er nemt, og kræver ingen program eller software med bare internettet – og det havde jeg i forvejen – og så kunne jeg bruge det fra både min computer, IPad og smart phone, så det krævede ikke at jeg var hjemme for at kunne sende en vigtig meddelelse til dem der skulle have besked i vores forening. Det tog ikke 5 min. så var jeg i gang – men selvfølgelig skulle jeg lige lære at anvende det, og oprette de grupper jeg ville sende gruppe beskeder til med sms klub.

Suresms.com til sms klubber

Det var en i foreningen der spurgte mig, hvorfor jeg ikke bare tog kontakt til suresms.com – sikker sms, og ikke sure sms – så det gjorde jeg, da jeg opdagede at jeg kunne spare en masse tid. Det er både meget fleksibelt og hurtigt og så er det til en fornuftig pris. Der var virkelig mange muligheder, så jeg skulle lige sætte mig ind i hvad der var mit behov – og tilpasse denne sms løsning til mig og vores klub. Udover at man kan anvende dette til klubber og foreninger, kan jeg da godt se at det ville være en super god ide for virksomheder der også har behov for at sende sms’er hver dag.