Smarte sms-løsninger baner vejen til meromsætning

0
1315

Smarte sms-løsninger baner vejen til meromsætning

SMS gateway, hvad er det? SMS Gateway er en mulighed for at sende en sms fra en hjemmeside eller afsendelse af store mængder beskeder f.eks. butik sms. Dette betyder egentlig ret simpelt, at en leverandør kan hjælpe din virksomhed til at kunne levere helt optimalt store mængder beskeder til en anden kunde f.eks. hvis man har en reklamekampagne kørende.

En dygtig leverandør vil i den forbindelse af platform og kapacitet til at gennemføre dette projekt i samarbejde med virksomheden. Den bedste sms løsning er helt op til virksomheden efter ønske og behov. Det kan både dreje sig om kommunikation ud til kunder eller til intern kommunikation mellem medarbejdere. Vigtigst er at man finder en god leverandør som kan sikre stabilitet dvs. tilgængelighed døgnet rundt samt sikkerhed og godt hardware til at kunne køre på den bedste kapacitet.

Det kan også være, at man som bank gerne vil tilbyde den service, at kunderne kan få en sms når de får indsat penge på kontoen eller hvis de har hævet penge. Det gør nemlig den store forskel, at kunne måske vælger jer til eller fra på grund af kundeservice. Her vil sådan en detalje kunne have en positiv indflydelse på kunders opfattelse af banken.

Det er ikke den eneste mulighed inden for sms løsninger, ønsker man for eksempel at lave mobilbetalinger eller skabe meromsætning på hjemmesider, kan man benytte sig af overtaksering. Overtaksering vil sige at beløbet bliver trukket på brugerens mobilregning i stedet for at betale via Dankort eller bankoverførsel. Overtaksering benyttes altid ved 2-vejs tjenester og kan være en rigtig smart måde at gøre betalingen nemmere på for brugeren.

Der findes også andre sms løsninger som virksomheden kan få stor glæde af. Før man kommer i gang med en sms løsning, kan man få lavet en gratis testkonto, hvor man kan se de forskellige produkter og hvordan de fungerer.