Skøn indretning af hjemme med den helt rette mængde nips

Et hjem skal bære præg af personlighed og masser af nipserier

Mange indretter sit hjem efter et særligt tema eller efter en bestemt farveskala. Man kan være helt vild med farven limegrøn eller et sort og hvidt tema. Andre laver deres boligindretning efter boliginspiration fra magasiner og andre glittede blade hvor man får et smugkig ind i andres hjem og ser hvordan andre indretter sig. Med den rette brugskunst i sin boligindretning kan man skabe et enormt hyggeligt hjem. Brugskunst kan bestå af mange ting herunder både puder, vaser, lysestager, nips, billeder, rammer, figurer, skind og pelsværk og faktisk også muslingeskaller, stradnvaskede sten og grene og meget meget andet.

Nogle vælger også at fylde deres boligindretning med ting der ikke er nyproduceret. De vælger måske at gå på loppemarkeder eller i små antikbutikker hvor man kan finde helt unikke og særlige ting som kan pryde indretningen og give hjemmet en blanding af sjæl og personlighed. Med den helt rigtige ældgamle nipsting kan man give sit hjem en særlig ånd, som andre har svært ved at efterligne. Man kan også finde årstidsbestemt brugskunst som man kan gemme væk og finde frem indimellem. Det kunne for eksempel være til juletid hvor man kan have nogle gamle særlige nisser stående fremme som andre vil sætte stor pris på og måske være lidt misundelige på. Men man skal ikke være bange for at andre vil kopiere ens indretning, for tingene har karakter af unikhed fordi de måske er op til hundrede år gamle, og derfor kun findes i et meget lille udvalg og antal og måske slet ikke.
Det samme kan man gøre hvis man går ture i skoven eller ved stranden. Man kan finde smukke grene formet af vejr og vind og som man kan pryde en vindueskarm med sammen med nogle særligt flotte sten. Det kan andre godt kopiere men indretningen vil stadig være helt helt særligt for dit eget hjem og personligt.