Sikker betaling med Yourpay – Se mere her

0
1501

Har du brug for en sikker måde at betale, kan Yourpay også være det som man går og leder efter. https://www.yourpay.io er den hjemmeside, som man bør besøge for at lære mere omkring programmet. Dog er det i sin reneste forstand en måde, at dine kunder og potentielle kunder kan betale for sine webshop varer. Det er som regel også her, at mange bliver snydt den dag i dag. Når man handler herinde på nettet, ligger der også et vist ansvar hos en som kunde. Dog kan det nogle gange være svært, at finde ud af hvad det er man skal for ikke falde igennem.

De forsøger at snyde en derude, og hvis man falder i kan man blive udsat for identitetstyveri, som også sker for mange danskere året rundt. Det er en træls sag, at skulle snakke med sin bank og have lukket kortet, samt have en chargeback-sag op og køre. Det er unødvendigt, og det er noget som tager tid fra en, dog skal det til nogle gange for at man kan få sine penge tilbage.

Scanning for mistænksom adfærd

Hvis man bestemmer sig for, at Yourpay er noget man kunne bruge. Så kommer der også en masse sikkerhed med i købet, og her kan man blandt andet se hvordan den kunstige intelligens kommer i spil. For selvom der er tonsvis af data, kan det blive scannet så let som ingenting. Dette betyder også, at mistænksom adfærd bliver peget ud. Så kan man vælge at stille den mistænkelige en masse visa relaterede spørgsmål eller lignende, og bekræfte eller afkræfte om det er den rigtige ejer af kortet.

På denne måde kan man også tilbyde sine webshop kunder en sikker måde at betale på. Som sagt er det en hjælp man finder herinde på nettet, og følger du linket www.yourpay.io får man også nem adgang til alt hvad man har brug for at komme i gang. Det skal også nok trække folk til, hvis det er man kan forsikre sine kunder om, at der ingen chance er for at man kan blive snydt.