Plantebord til fødselsdagsfest

I sidste weekend holdte vi fødselsdagsfest for min mor, hvor vi hejste vores store fine flag på snor og sang fødselsdags sang for hende. Hun fyldte hele 50 år, så derfor havde vi inviteret rigtig mange mennesker. Alle de mange gæster resulterede i, at vi slet ikke havde nok bordplads. Vi måtte både tage spisebordet, vores havebord samt min mors dyre plantebord i brug, for at all kunne sidde ned. Dagen var virkelig hyggelig, så at vi var så mange og der måske ikke helt var så meget plads, gjorde os virkelig slet ingen ting. Min mor havde længe ønsket sig en af de mange fine reisenthel tasker, så derfor besluttede min søster og jeg os for, at vi ville finde den flotteste reisenthel tasker af dem alle og give sådan en taske til min mor, i hendes 50 års fødselsdagsgave, fra KÆPhesten.dk

reisenthel

Svært at vælge reisenthel tasker

Om morgenen inden alle gæsterne ankom, sad vi sammen derhjemme og spiste morgenmad, hvor min sødste og jeg fandt vores reisenthel tasker gave frem til vores mor, for at give hende den, inden alle de andre gæster ankom. Hun blev virkelig overrasket og ikke mindst rigtig glad for gaven. Derefter blev det tid til at hente min mors plantebord indenfor, så vi kunne få dækket op til alle gæsterne, inden de alle sammen ankom. Min lillebror gik udenfor, for at hænge vores flag på snor, så man rigtig kunne se, at der var en der havde fødselsdag i huset den dag. Aldrig har det været en så hyggelig dag, med hele familien samlet, plus alle min mors veninder. Man burde jo næste fylde 50 flere gange i livet, i hvert fald hvis man kan få sådan nogle lækre reisenthel tasker i gave.