Nordhjem, alt til dig og dit hjem

0
966

Alt indenfor boligindretning

Nordhjem.dk er en hjemmeside, der lægger vægt på boligen, brugeren og det materialistiske fællesskab mellem disse. Der sælges alt indenfor boligindretning, lige fra house doctor brugskunst til lyd orienterede varer. House of doctor brugskunst er desuden er nyarrangeret element indenfor boligindretning, og er blevet mere og mere populært for den stilede indretter, hvor det nu er blevet en del af nordhjem.dk’s varerlager, og findes i flere forskellige varianter.

Din bolig, dit hjem

Nordhjem.dk er samtidig med til at fokusere på at gøre din bolig til dit hjem, og tilbyder blandt andet forskellige artikler baseret på boligindret og på hvordan et hjem fungerer og kan blive til det ønskede hjem. Artiklerne er med til at skabe inspiration til brugeren, og derfor bliver hjemmesiden ikke blot anvendt som et salgssted, men også med et præget fokus af informationsorienteret aspekt for brugeren. F.eks. varierer artiklerne også over et bredt aspekt, men stadig med fokus på den handlende bruger, med f.eks. artikler som; “Liststil på sveriges vestkyst” og “Fra Vietnam til Danmark”, og relaterer til et multikulturelt synspunkt på boligen, og kan netop derfor ramme en bredere målgruppe, da der vil være noget for enhver smag.

Match din bolig

Ikke nok med boligindrettede salg og informative artikler til inspiration, så sælger nordhjem.dk også tøj og diverse accessories til en fornuftig pris. Det relaterer dog stadig til den karismatiske tone der skaber et fælles sprog mellem alt der sælges, og den overordnede stemning på hjemmesiden. Og hvis man skulle gå hen og blive sulten på vejen, så tilbyder nordhjem.dk rent faktisk forskellig slags grissini og andet mad der kan bestilles hjem. Hele siden og varene er bundet i et nordisk design, der giver et præg af skandinavien gennem hele forløbet.
nordhjem.dk