Når man skal skrive, så er det godt med software som Microsoft office 365

0
908

Hvad skal man bruge for at man nem og bekvemt kan skrive alt fra rapporter til opgaver til artikler eller andet

I gamle dage når man skulle skrive opgaver gjorde man det med en blyant og papir, nogle kan måske huske at man skrev stile i skolen på linjeret papir med stiftblyant eller kuglepen og slettelak. Heldigvis er tingene gået hurtigt fremad og idag kan man bruge microsoft office 365, bare se følgende link hostnordic

Fremskridtet op til idag.

Microsoft office er kun blevet smartere og smartere med tiden. Nogle kan måske huske da man skrev på skrivemaskine i firmaerne, eller da man mest brugte blyant i skolen. Idag er den tendes ligesom ved at være over. Microsoft office er blevet smartere og smartere efter at teknologien er blevet bedre og bedre. Før i tiden var ens programmer på computeren ikke så afhængig af internettet. Det er de idag, og det er sindsygt smart.

Alt er oppe i skyen

Microsoft office 365 er koblet op til skyen. Alle ved måske ikke hvad skyen er, men det er et internet udtryk for en slags harddisk som man har på internettet. Det er smart fordi så kan man komme i forbindelse med alle ens dokumenter, emails, kalender og filer alle steder bare man har en internet forbindelse.

Skyen er smart islr for virksomheder

I dynamiske og moderne virksomheder idag, er det altid vigtigt at man kan komme i forbindelse med sine dokumenter og email, udenset hvor man er. Det betyder at man kan komme i forbindelse med det både på sin telefon, eller sin tablet eller sin bærbar eller sin desktop. Det er især vigtigt at man kan regne med det, derfor er microsoft office 365 meget smart. For eksempel er exchange garenteret en oppe tid på 99.9 procent. Så bliver det næsten ikke bedre end det.

Der findes mange forskellige løsninger med Microsoft Office 365, så der noget for alle mennesker, fra private til virksomheder.