Mig og min hund

0
1817

Da jeg var lille havde jeg en hund der hed Robin, det var en af de bedste hunde jeg nogensinde har skabt bekendtskab med. Den var så velopdragen og sød. Min far var rigtig god til, at tage sig af den og den fik det bedste foder til hunde der fandtes. Samtidig med var han også rigtig god til, at give den noget specielt kosttilskud til hunde. En dag hørte min far og jeg, om et mærke der hed hills hundefoder, som skulle være specielt godt. De havde både kosttilskud til hunde samt foder til hunde. Vi hørte igennem en ven, som træner hunde til dagligt. Han sagde, at det var noget af det bedste foder der var til hunde. Mig og min far aftalte, at tage ned i butikken og kigge. Formiddagen efter kørte vi derned for, at kigge efter foder til Robin, se hvad jeg fandt.

Mig og min hund spiser!

Inde i butikken er der fyldt op med foder til hunde, legetøj samt andre slags dyr. Vi ender med, at bruge lang tid inde i butikken, da vi begge er meget interesseret i dyr. Endelig kommer vi videre, og min far spørger ekspedienten om han har noget hills hunderfoder, da han har hørt, at det skulle være rigtig god. Ekspedienten finder en pose frem, og vi køber den med det samme. Hjemme ved Robin afprøver vi det nye foder, og hun elsker det lige med det samme. Lige siden Robin forlod familien har min far, altid søgt efter en erstatning til hende. Jeg synes det er synd for ham, da han virkelig elskede den hund, ligeledes gjorde jeg. Nu da mig og min søster begge er flyttet hjemmefra, har min far fået mere overskud og tid til, at få sig en ny hund så det håber jeg han gør.