Mangler du den perfekte skjorte?

Mangler du den perfekte skjorte?

Skjorten er nok det herretøj, som alle mænd har hængende i deres klædeskabe og hvorfor mon? En tanke går i særlig grad til skjortens anvendelighed. Skjorter er alsidige, de kan bruges i dagligdagen og til fest. Men lad os bare blive enige om en ting – skjorter er ikke bare skjorter. De kan styles op til et glamourøst look eller styles ned til et mere casuelt look. Inden for herretøj findes der forskellige farver, print, kortærmede og langærmede skjorter.

Hvad siger skjorten om dig?

Skjorter anses ofte for at være en lidt pænere beklædning end t-shirts. Det kan naturligvis have noget at gøre med stoffets kvalitet, og perlemorsknapperne. En hvid skjorte er efterhånden en klassiker inden for herretøj, som de fleste har. Tilmed er der en lyseblå skjorte, som de fleste nok også vil anse for at være af den klassiske type. Det er oftest også dem vi ser på arbejdspladsen, hvor stilen skal være pæn, men afdæmpet. Er man til gengæld til stærkere farver f.eks. den lyserøde skjorte, skiller man sig noget mere ud. Blomsterprint er faktisk blevet det helt nye look på skjorter. Modemærker som f.eks. SAND har i deres nyeste kollektioner blomsterprint på skjorterne. Vil man have et slips, skal man ikke vælge for mange farver og mønstre på én gang. Vælg højst slips og skjorte med to farvekombinationer f.eks. sort skjorte og pink slips. Eller gå efter toner, som ligner f.eks. mørkeblåt slips til lyseblå skjorte.

Herretøj Online kan du finde på Herretøj Online

Pas godt på skjorten

Passer du godt på skjorten, holder den sig pæn i længere tid. Følg altid vaskeanvisningerne som står i skjorten og lad den lufttørre frem for tørretumble. Vælg altid en skjorte som er en lille smule længere i ærmerne, da de altid vil krybe en smule i vask. Så ender du ikke med en ny skjorte, som har for korte ærmer. Start altid med kraven og ærmer, når skjorten skal stryges. Afslut med “kroppen”. På den måde er du sikker på, at skjorten ikke når at blive småkrøllet igen.