Kunsten at blive enige

0
743

Her den anden dag havde min kæreste og jeg en lille diskusion. Det kom sig af, at vi skal have nye lamper ud til gangen. Men vi kan så ikke lige helt blive enige om, hvad for nogle lamper det skal være. For min kæreste mener, at lamper bare har en funktionel funktion, og det er at lyse. Så er han egentlig ret så ligeglad med, hvordan de ser ud. Der er jeg så af en lidt anden opfattelse. For det første, er jeg generelt ikke så vild med loftlamper. Jeg synes sjældent de er særlig pæne. For det andet, har jeg et eller andet for designerlamper, så jeg så jo gerne, at det var sådan en fætter vi fik os, i stedet for bare en alle anden almindelig en, ligesom alle mulige andre har. Men min kæreste synes selvfølgelig, at det er spild af penge at bruge så mange penge på designerlamper, når han ikke har samme fascination for dem.

Blev heldigvis enige

På en måde kan jeg da også godt følge ham. For når man ikke føler det samme for produktet, føles det som mange penge, at smide efter sådan noget. Men på den anden side, så har jeg også gået med til at have to kæmpe store højtalere inde i stuen, og dem synes jeg bestemt heller ikke er pæne. Derfor holder jeg også på, at jeg må få min designerlamper, hvis han så får lov at bestemme, at det skal være loftlamper. Jeg mener, jeg må da kunne finde nogen, som jeg synes er pæne. Og ellers skal jeg nok kunne bruge mine kvindelige charme, til at få min vilje på det punkt også. Det handler bare om at være snedig og vide hvornår man skal slå til.