Kunst og kultur

0
1875

Når man er ude at rejse, findes der rigtig mange gode steder, hvor man kan opleve en masse kultur. De fleste lande har store og flotte nationalmuseer, hvor man kan lære omkring deres historie, men der findes også en del kunstmuseer rundt omkring.

Nogle af de bedste kunstmuseer der findes ligger i Paris. I denne by kan man besøge det største og mest kunstmuseum Lovre. Her kan man få rigtig mange timer til at gå inde, og der er kunst til mange år tilbage, for ikke at tale om at man kan se Mona Lisa.

En by som Berlin har også rigtigt meget kultur og kunst at byde på. Er man til underground og graffi, så findes der rigtigt meget af det, når man går rundt i Berlin, og der er også kommet flere og flere museer op, hvor man kan se det hele nye kunst. De er blomstret frem og blevet meget populære. Der er folk der kommer udenlands fra for at se disse fantastiske nye gallerier.

Der findes også en masse kultur at finde rundt omkring i de forskellige lande. Man kan både finde seværdigheder og historie museer.