Kan disse hegn sikre dine værdier?

Er dine værdier sikret tilstrækkeligt? Har du produkter, inventar, dyr og lignende, du gerne vil sikre mod at tyveri? De færreste af os gør os de store tanker omkring, hvordan vi undgår, at vi bliver bestjålet før ulykken er sket. Men der er talrige eksempler på, at der bliver stjålet for eksempel maskiner og værktøj, ikke bare fra åbne byggepladser, men også bygninger mv. Hvis ikke vi gør noget for at beskytte vores værdier de steder, hvor de er, så undgår vi nok heller ikke, at tyve aflægger et besøg ved vores virksomhed eller institution, hvis der er udsigt til, at de blot kan tage det med uden at skulle forcere et hegn eller en anden form for beskyttelse.

Opsætning af hegn er noget Pithegn er specielister i. De kan hjælpe dig uanset, hvad du skal have sikret, for de har mere end 25 års erfaring i at producere og opsætte hegn til institutioner, industrien eller private. De har alle slags hegn til sikring af dine værdier; med og uden elektrisk sikring, pigtråd, stationære eller flytbare.

Også æstetiske hegn til private

Og hvis du så tænker, at du da ikke vil have et grimt hegn stående, så klik ind på deres hjemmeside og bliv overrasket. De producerer alt efter dine ønsker og kan få deres egen smed til at producere det. Så hvis du vil have et solid og naturligt udseende raftehegn eller en smuk udformet havelåge eller stakit i smedejern, så kan de hjælpe. Udvalget omfatter ligeledes porte og låger med og uden automatik. Du kan derfor også beskytte for eksempel din indkørsel med en smuk smedejernsport, som du kan betjene på afstand. Pithegn kan hjælpe dig med udformningen, så den passer til din boligstil eller det udtryk du vil have. Og du kan vælge om det skal være galvaniseret, pulverlakeret, trykimprægneret mv., så dine ønsker bliver tilgodeset – også i forhold til vejrbestandighed og vedligehold.