Industri vask af industriel plast

Det er så ikke lige min bold gade, men et eller andet kan jeg vel nok få ned på papiret. Det som jeg kan se at det handler om, er at man kan få vasket og dermed få genbrugt rigtig mange plast ting, som man normalt ville have smidt ud, når de var blevet så smudsige og slidte at man ikke kunne bruge dem mere. Dette er der nu åbenbart råd for, for man kan få disse plast ting vasket så de kan genbruges. Det syntes jeg da er en god klima løsning, her i vores del af den plast verden vi lever i. Uanset hvad, er plastic jo lang tid om at blive nedbrudt, så det er bare godt at man kan vaske tingene og dermed genbruge dem.

Vask af plastik kasser

Disse kurve, kunne man godt få vasket, de kan nemlig hurtigt blive meget snusket, afhængig af hvad der transporteres i dem. Tænk engang på fiskerne, deres kurve må da lugte langt væk, hvis de ikke lige bliver vasket af og til i et industri vaskeri, for det er ikke nok, bare selv at spule dem rene. Der findes sikkert også mange andre virksomheder eller detailhandlere der har en eller anden form for plast emballage der kan genbruges, hvis det bliver vasket, og det samme gør sig gældende for luft industrien. Nu kommer jeg lige til at grine lidt, for jeg kan da ikke forestille mig at de vil vaske de ting op vi som passagerer anvender når vi spiser på flyet.