God til fødselsdagsgaver

0
941

Min lillebror har fødselsdag i næste måned, og derfor er vi inviteret til fest, også skal man jo også have en gave med. Jeg elsker faktisk at give gaver, og bruger også meget tid på at finde den rigtige gave, til den jeg nu skal give den til. Til min lillebror har jeg tænkt, at han skal have en ny cap. Han går nemlig rigtig meget med cap, så jeg tænker, at det kunne være fedt med en ny cap til samlingen. Jeg har også hørt ham snakke om en bestemt 5-panel cap, som han ønsker sig. Ny kender jeg ikke så meget til 5-panel cap, men jeg ved da, at de ikke er helt billige. Derfor forhørte jeg mig også ved nogle af mine venner, for at høre, om de eventuelt kendte til en side, hvor man kan købe billige caps. Og det var der heldigvis. Og faktisk nævnte han i samme sætning, at de havde mange forskellige 5-panel cap at vælge imellem – få alt med dCap.dk

billige caps kan altid købes hos dCap.dk

Fandt en god hjemmeside

Og ganske rigtig som min ven havde fortalt mig kom jeg frem til en side, hvor de solgte billige caps. Faktisk synes jeg at det var så billige cap, at jeg overvejede om han skulle have to, eller om jeg også skulle have en med i købet. Jeg blev dog enig med mig selv om, at så synes jeg hellere, at han skulle have noget andet også. Og selvom jeg synes det ser mega fedt ud med cap til piger, er jeg ikke helt sikker på, at jeg selv ville komme til at gå med det. Så jeg fandt bare den cap, som han havde snakket om, og så købte jeg den. Nu er jeg bare spændt på at se, om han bliver glad for den. Jeg synes i hvert fald, at det er en rigtig god gave. Ellers må jeg jo selv beholde den.