Gennemskueligt lånetilbud med et Ejendomskreditlån

0
330

Der findes rigtig mange måder man kan låne penge til sin bolig på – mange gange skal man selv have en sum penge, hvis det er en ny bolig man står for at skulle købe – og efter sidste finanskrise, er det ligesom at udbetalingen er steget en del. For mig betød det, at jeg lige måtte ud og låne lidt ekstra, da jeg ikke havde nok til den udbetaling der blev forlangt. Det er så ærgerligt når ens bank ikke vil være med til at låne en resten, fordi de gerne vil have at ens rådighedsbeløb er så stort, som kun de færreste mennesker har. Det betød, at jeg måtte ud og se mig om efter andre lånemuligheder – jeg vidste godt at der var noget der hed et pantebrev, og har da også tidligere haft pantebrev i min ejendom, så den del afskrækkede mig ikke.

Hvad koster et ejendomskreditlån

Det er meget forskelligt fra udbyder til udbyder – det hvor jeg fandt det bedste og billigste tilbud på et Ejendomskreditlån, var ved ejendomskreditlaan.dk. Jeg skulle jo som sagt ud og skaffe nogle penge til den udbetaling på det hus jeg gerne ville købe – og for at kunne det skulle ejendomskreditlaan.dk have pant i den ejendom jeg ville købe. Det havde jeg bestemt ingen skrubler i, jeg var bare glad for at det kunne lade sig gøre. Nu har jeg for rigtig mange år siden haft et pantebrev med en rente på 28% så der skulle noget til at skræmme mig – jeg fik det til 7% og var glad.