Forbedret livskvalitet til dig med nedsat hørelse

Er man en af dem, der oplever udfordring med at høre noget; dette kan eksempelvis komme til udtryk ved, at man har svært ved at følge med i en samtale, eller at det er nødvendigt, at man skruer meget højt op for sit tv for at høre det, ja så kan det være en ide at få en høreprøve hos en lokal høreklinik eller et lokalt hørecenter. Hos Dansk HøreCenter kan man henvende sig, enten forretningen eller på hjemmesiden https://dkhc.dk/ og bestille tid til en gratis høreprøve. Man kan også selv foretage en høreprøve online, men her er det vigtigt at understrege, at denne udelukkende er vejledende. Det er derfor vigtigt, at man under alle omstændigheder får foretaget et autoriseret høreprøve hos et hørecenter eller hos en høreklinik.

En høreprøve kan som udgangspunkt gøres på 15-20 minutter. Den foretages af en af de meget kompetente audiologister, som dels tager en snak omkring de udfordringer man har i hverdagen i forhold til hørelsen og som ogs udfører høretesten. Høretesten foretages i et specielt lydtæt rum, og det er fuldstændig smertefrit.

Det er individuelt, hvor lang tid en høreprøve varer, men typisk varer den omkring 15 til 25 minutter.
Hvis resultatet viser, at du lever med et høretab, og dermed har nedsat hørelse, hvor et høreapparat kan give dig øget livskvalitet, så finder vi sammen den helt rigtige høreapparatløsning. Vurderes det efter høreprøven, at et høreapparat kan afhjælpe udfordringerne med at høre, hjælper de dygtige audiologister med at finde et pasende høreapparat, som passer nåde til den livsstil og de ønsker, den enkelte måtte have.

Høreapparater findes i et væld af modeller og udformninger. Nogle sidder inde i øret, mens andres monteres uden på øret. Hos Dansk HøreCenter tager man en snak med den enkelte og finder på den måde frem til, hvad der passer bedst til netop den enkelte kunde. Der giver dels en langt bedre oplevelse for kunden såvel som en langt bedre livskvalitet.

Som en ekstra service kan man bestille gratis batterier til sit høreapparat.