Flotte og billige lamper til dit hjem

0
4953

Flotte og billige lamper til dit hjem

Lamper er helt uundværlig og de lange lyse sommernætter bliver kortere og kortere. Men det kan være lidt af en opgave at finde den rigtige lampe til hjemmet, når man går fra butik til butik. Det er der dog mulighed for at lave om på, hvis man handler lamper over internettet. Her får man muligheden for at se udvalget, mens man er hjemme. Dette gør indkøbet noget lettere, frem for at skulle besøge butik til butik, hvor man ikke lige har sin egen indretning indretning med. Man kan finde flotte lamper online hos

Når man køber sin nye lampe, er det en god idé at beslutte sig for værelsernes funktion. Lamper varierer nemlig i lys og styrke, og nogle er bedre til det ene fremfor det andet. Vil man f.eks. have et hyggeligt og dæmpet lys, kan man få gulvlamper. Loftslamper er særligt velegnet til spiseborde og sofabordet. For at komme i gang med at beslutte værelsernes funktion, kan man inddele værelserne i små zoner.

Her kan lamperne være med til at opdele rummet i disse små zoner. Eksempelvis har man sofahjørnet og måske et spisebordshjørne i samme rum. Det kan være, at man har brug for et arbejdshjørne, hvor lyset egner sig til arbejde og koncentration.

Man kan få flotte pendler og loftslamper, som giver spisebordet et flot udtryk samtidig med god belysning. Er man i tvivl hvor højt eller lavt ens loftslampe skal hænge, kan man tage en lommelygte og lyse ned på bordet. Den højde, hvor lyset rammer det meste af bordpladen bedst, skal loftslampen eller pendlen hænge.


Derudover har det stor betydning hvilken type lyskilde, man bruger til lampen. Nogle typer pærer afgiver mere lys end andre. Så det skal man også tage højde for, når man køber lampen. Leder man efter praktisk lys, som man kan bruge i hele huset eller lejligheden, skal man få sig en gulvlampe. Den kan nemt flyttes rundt fra rum til rum.