Firma julefrokost 2015

Impactgroup.dk holder din firmajulefrokost

julefrokost 2015

Leder du efter et serviceminded eventbureau, der er klar til at stable jeres firmajulefrokost på benene. Hvis du søger et eventbureau som går op i kvalitet, og som ønsker at skabe de bedste betingelser for jer, skal i kontakte Impact group. Det er muligt at komme til et uforpligtet møde, hvor der blandt andet kan foregå en forventningsafstemning, og der kan blive taget en snak om, hvilke krav i har til udbyderen, og ligeledes kan der også blive lagt budget, som skaber rammerne for jeres fest.

Går ikke på kompromis

Der vil blive taget hensyn til det enkelte firmas ønsker og krav. Kundens tilfredshed er højt prioriteret hos Impact group, og bureauet vil gøre sit for at jeres firma kan føle sig tryg og afslappet, da der er orden i sagerne. Der er skruet op for kreative input og professionel vejledning fra Impact group, og de garantere at kunderne får en fantastisk oplevelse.

Sjov og ballade

Det handler om at have det sjovt til en julefrokost, og slå sig løs. Det handler også meget om mad, og derfor er Impact Group også leveringsdygtig på gastronomisk plan, og ligeledes med gode vine og øl. Så hvis du vil holde en succesfuld julefrokost 2015, med dine kollegaer, så kontakt endelig impactgroup.dk, og hør nærmere og kom endelig til en uforpligtet samtale.

Årets fest

Julefrokoster er efterhånden blevet en stor begivenhed i Danmark, og dette er formentlig ikke uden grund. Folk slår sig løs, ud over det sædvanlige, og slipper kontrollen. Dette kan i en vis udstrækning være meget forfriskende i vores ellers så stressede hverdag, og mange mærker forventningspresset fra arbejdsgivere og måske endda i det private. Så endelig kommer frirummet, og alle sorger er glemt.