Et perfekt møde uanset formål

Gode forudsætninger

Når man skal planlægge et møde, uanset om det er et privat eller forretningsmøde, er det vigtigt at have styr på detaljerne, så der ikke opstår unødige problemer i løbet af mødet. Hos Fænøsund konference er det muligt at planlægge et møde, som tilgodeser de behov, man måtte have i løbet af dagen. Der er rummelige mødelokaler, der kan huse både få og mange mennesker og som hver har egen terrasse, så man i løbet af mødet kan trække frisk luft. Der er derudover smukke naturomgivelser, som kan nydes i pauserne.

Forskellige pakker

Der er naturligvis forskel på møder, og derfor skal der være mulighed for at planlægge dem i forskellige udformninger. Hos Fænøsund Konference er der forskellige mødepakker, så man kan skræddersy sit møde til lige nøjagtig de behov, man har. Uanset pakke foregår mødet i profesionelle rammer, hvor personlaget gør sit bedste for at give deltagerne en positiv oplevelse. En af pakkerne henvender sig til et dagsmøde, hvor der vil blive serveret proviant i løbet af dagen, så deltagerne kan koncentrere sig fuldt ud om indholdet af mødet. Der er stor forskel på, hvor lang tid et møde varer, og derfor er det naturligvis også muligt at booke overnatning, så man næste morgen kan starte frisk og veludhvilet og fortsætte, hvor man slap aftenen før.

Et skræddersyet møde

Selvom der tilbydes forskellige mødepakker, er det muligt at kontakte Fænøsund Konference og få skræddersyet sit helt eget møde eller konference. På den måde kan man selv vælge mødelokale og fortælle om sine ønsker i forbindelse med afholdelse af mødet. Det er muligt at holde pauser med fysisk aktivitet i løbet af dagen, eftersom der tilbydes på udendørs og indendørs aktiviteter som for eksempel golf, billard, bordtennis og meget mere.