En ny måde at ryge på

0
942

En ny måde at ryge på

Har du i længere tid forsøgt at kvitte smøgerne, men uden held? Kan du vælge en alternativ måde at ryge på. Den nye måde at ryge på hedder nemlig e-cigaret. Ved at skifte over til en e cigaret behøver man ikke at droppe det at ryge. De fleste rygere forbinder jo netop rygningen med hyggen og det at være social med andre. Det har man stadig med e-cigaretten. Forskellen er bare at du ikke behøver at inhalere røg, som er usundt for dig. Du behøver heller ikke at lugte af røg mere, fordi e-cigaretten ikke på samme måde afgiver røglugt i tøj og møbler.


Er man i en børnefamilie, hvor man ikke vil udsætte sine børn for passiv rygning, så er det smart at skifte de gamle smøger ud med en e cigaret. En e cigaret er nemlig lavet på damp, og det gode ved e cigaretter er netop, at der findes mange former for smagsvarianter. Du kan få din e cigaret til at smage af jordbær, hvis det er det du vil.


e cigaret er ikke omfattet af rygeloven som de almindelige cigaretter er. Det betyder også, at du kan ryge med din e-cigaret hvor du vil. En el cigaret er lavet på damp, og kører på batterier. Hver gang du trykker på en knap og tager et hiv, udvikles der damp med den smagsvariant, du har valgt. Det er super smart og fordelen er netop, at du skærer ned på den farlige røg, som er dårligt for lungerne.

E cigaretter indeholder også nikotin, så det er vanedannende som med almindelige cigaretter. Til gengæld kan det betyde, at du skærer ned på de usunde cigaretter, og på den måde vænner dig helt af med at ryge på et tidspunkt.

Du kan købe hele startsæt online, eller købe enkelte dele. Du kan også finde alle typer smagsvarianter både i små og store flasker, som du kan fylde på din e cigaret. Det koster ikke meget sammenlignet med cigaretter, at begynde på e cigaretten.