E-handel vejen frem

Jeg har i længere tid overvejet at investere i en webshop løsning, idet jeg mener jeg ville få en større omsætning, hvis mine varer også blev solgt på internettet. Derfor har jeg på det seneste undersøgt hvilken webshop løsning jeg skulle anvende. Jeg er udemærket godt klar over, at det ikke kun er en billig webshop jeg skal have haft, men også hosting, pbs, betalingsgateway, virtual website optimizer, e-mærket og andre udgifter. Men jeg har endelig fået skrabt en masse penge sammen og mener det er fordelagigt for mig at investere i en billig webshop. Nu er spørgsmålet så bare hvilken billig webshop jeg vælger at købe. Der er så mange muligheder, og det kommer jo an på hvilke kompetencer jeg selv har. Da jeg selv er meget kreativ anlagt og har styr på, hvorledes mit image kommer frem således jeg ønsker det skal blive vist, har jeg egenligt bare brug for et simpelt e-handel system.

Det skal være let for kunderne

Jeg har fundet en masse løsninger, og jeg er kommet frem til prestashop er det bedste for mig. Det er nemt at downloade, og en anden kæmpe fordel prestashop har, er at de hele tiden følger med udviklingen og udvikler nye funktioner, således jeg altid kan give mine kunder den nemmeste løsning. Og i min virksomhed har det altid været kunderne først. Det handler om at det skal være let for kunderne, og er der for meget besvær, vælger de mig fra, hvilket jeg ikke er interesseret i. Jeg holder stadig meget øje på de mange muligheder der er indenfor e-handel, da jeg ønsker det mest moderne for mine kunder.