Det skønne ved alle årstider

Jeg har aldrig haft det sådan, at jeg bare godt kunne lige en årstid. Der er mange, som for eksempel elsker sommeren, fordi det er varmt, man kan være uden for, og folk er bare mere glade. Men for mig kan jeg lige så godt lige en iskold vinterdag. Hvor man kan se sin egen ånde, og det bider i kinderne, når man går uden for. Det synes jeg nemlig også kan et eller andet, og derfor er jeg også vild med alle de forskellige årstider, som vi har.

Det handler om at sætte pris på de små ting

For mig handler det mange gange om at lære, at sætte pris på alle de små ting. Det er jo dem, man skal se i hverdagen. Men også dem, man skal lære at glæde sig over. Hvis man da ikke allerede kan finde lykken i selv de mindste ting. Nogen gange er det selvfølgelig også noget, jeg skal øve mig lidt på. Men for det meste, synes jeg faktisk, at det går meget godt. Og generelt gør mig glad.