Book en socialrådgiver til dit behov

Book en socialrådgiver til dit behov


En socialrådgiver kan være med til at hjælpe med dine sociale problemer. Hvis du booker en socialrådgiver fra www.kommunekonsulenterne.dk kan du få hjælp til disse. Kommune Konsulenterne specialiserer sig på to områder. Kommunale og private problemer.

Kommunale problematikker

Har I brug for ekstra assistance på jeres kommunale arbejdsplads, kan I kontakte en socialrådgiver vikar fra Kommune Konsulenterne. Alle vikarerne er uddannet og har flere års erfaring – samt haft flere kurser. En vikar socialrådgiver, kan være med til at hjælpe jer gennem en svær periode. Vores vikar socialrådgivere er dygtige til at tale med mennesker så de føler sig hørt og respekteret. Derudover kan de på samme tid analysere processer og omsætte dette til viden omkring denne situation. I får en socialrådgiver vikar som passer lige ind i den situation som I mangler, om det så er børn og unge eller integration. Så hvis I mangler en person, men ikke ser behovet for at skulle ansætte en helt ny til dette, så book en vikar socialrådgiver.

Private problematikker

Er det derimod en private problemer, har Kommunale Konsulenter også det I mangler. Book en privat socialrådgiver og få hjælp til den situation du lige står i. En privat socialrådgiver kan være med til, at give dig et overblik og din nye livssituation og klargøre dine muligheder. Problemområder kan være alt lige fra kontanthjælp, til psykiske sårbare borgere og skilsmisse. En privat socialrådgiver kan være med til at give coaching og personlig støtte i alle disse sager og dermed hjælpe dig til at komme bedre ud på den anden side. Intet problem er for stort, intet problem er for småt. Det vigtigste er blot at du kommer videre bedst muligt.
Du kan booke en privat socialrådgiver her