Bonruller alle fomer og farver

0
1037

bonruller her

Bonruller i verdensklasse

Du kan få dine bonruller, som det passer dig bedst – både store eller små mængder, med eller uden tryk, standard eller specialfremstillede, med eller uden topcoating.
du kan også finde din specialist og få speciel designet bonruller så de passer til dig og din virksomhed. Der en forskel på bonruller om de er lavet af alm. papir eller termopapir, forskellen er at de som er lavet af termopapir, tåler ikke sollys og skal derfor stå i skygge eller opbevares i et mørkt skab.
bon til kasseapparater er oftest lavet af almindelig papir, da man ikke helt kan undgå lys eller sollys. På markedspladser er der nogen boder der har kasseapparat med, da det gør det lidt nemmere at se, hvor meget der er optjent og her er der ikke helt de samme muligheder, for opbevaring af bon til kasseapparater.
Det samme gælder for dankort ruller, hvor det er mest almindelig at bruge ruller af alm. papir mht. sollyset om at gøre. Både bonruller til kasseapparat, dankort ruller og alm. bonruller kan designes efter dit ønske og behov, det handler bare om at finde det rigtige tilbud og den rigtige specielist, inden for området.

Kasseapparat eller alm. bærbar computer

Mange vælger at finde sig et kasseapparat, men det kan ikke altid betales sig, da en bærbar er ligeså god som et kasseapparat. Skal du bruge din bærbar gælder det om at, få det program installeret som kan hjælpe dig med at komme i gang du kan evt. bruge C5 hvor du har overblik over dit lager. C5 er et godt program til butikker, fordi du kan både lave faktura, kreditnota/note, overblik over dit lager og du kan ligge vare ind. du kan også sagtens have dankortterminal trods af, at du har din bærbar som “kasseapparat” da du kan få små fikse mobile terminaler, som du f.eks. Kan tage med ud hvis du skal besøge kunder.