Hvad er livskvalitet?

Der er mange forskellige måder at lave livet på. Hver og et mennekser har deres helt egen måde at leve livet på. Det er meget forskelligt hvad mennekser ser som livskvalitet i deres liv, og vælger derudfra.

Nogle mennekser elsker at rejse og opleve verden. Det er de mennsker som elsker at være spontane, og gerne opleve noget nyt og spændende. De siger aldrig nej til noget, for de er bange for at gå glip af noget, som de ikke vil være foruden.

Så er der de mennesker, som går rigtig meget op i at blive så dygtigt, som overhovedet muligt. Det er de mennekser som elsker at studere, for at blive bedre og bedre. Det er utroligt vigtigt for disse mennesker, at deres liv ikke går i står. Det er mennekser som elsker at arbejde, og bliver gerne længere på studiet eller arbejdet, hvis man kan lærer noget mere.

Så er det også de mennekser, som går rigtig meget op i det sunde liv, og motion. Måske elsker man at rejse, men man vælger altid udfra, at man kan dyrke motion, og eller lave spændende aktiviteter, som dykning, trekking, vandreture osv.